prijzen

Vanaf 1 januari  2023 zijn de prijzen van de Manicure en Pedicure behandelingen veranderd,Ik kijk altijd rond deze tijd wat mijn vaste kosten zijn en de inkoopprijzen wat die omhoog zijn gegaan en ga daar mijn prijs weer op vast stellen.

Per Januari Standaard pedicure en manicure behandeling is 45,00 euro incl 21 % btw.  Een uur  pedicure is 52,00 euro incl 21 % btw,  met scrub erbij dan 60,00 euro incl 21 % btw. De luxe behandelingen met gellak of gewone lak 90,70 euro incl 21 % btw en met scrub en massage 96,00 euro  incl 21 % btw overige behandelingen 45,00 euro incl  21 % btw gemiddeld. Voor informatie kunt u altijd contact opnemen.

De Manicure/Pedicure behandelingen worden:

uitleg

optie 1, pedicure of manicure behandeling knippen en fraisen en incremen met voetencreme. en voor handen vijlen en nagels netjes fraisen, en handcreme, is standaard behandeling,

optie 2 pedicure of manicure behandeling, knippen,fraisen,vijlen en eeltverwijdering, insmeren met voetencreme,  standaardbehandeling van een uur.

Optie 3 pedicure of manicurebehandeling luxe, knippen,fraisen en vijlen van de nagels en manicure vijlen van de nagels, met scrub en massage, of met lakken en insmeren.

voor overige behandelingen kunt u navragen in de salon

Spelregels voor een goede samenwerking:
  •  Behandeling alleen volgens afspraak.
  •  Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht.
  • Afspraak liefst een week van te voren afzeggen ,dan kan ik nog iemand ander plaatsen
  •  Komt u meer dan 10 minuten te laat, dan worden deze kosten meegenomen in de behandeling.
  •  Rekeningen worden éénmalig verstrekt,
    Bij verlies wordt € 6.00 administratiekosten  berekend.
  •  Jaarrekening: € 19,00