contact

Salvini Manicure & Pedicure Salon
Katja de Brouwer
Mollerusweg 84 
2031BZ Haarlem

2e verdieping,
unit C-26

Aanvulling route: Salvini salon zit tegenover Jan de Wit bussen. Om de hoek vh grote bord, staat mijn naam nu op, is de ingang. Graag aanbellen: met pijltjes naar mijn salonnaam/Salvini scrollen en aanbellen. Dan doe ik open. (Je kan niet zomaar naar binnen. Aub niet op nummer 84 drukken. Dat werkt niet op de intercom.) Eenmaal binnen dan tweede etage, met lift of trap. Groetjes Katja

per 1 juni 2021
Kvk nummer 34176354

Behandelingen alleen op afspraak:

Telefoon:  0616678961
E-mail/WhatsApp: salvinimanicure@gmail.com

Nav Coronavirus heb ik de nodige maatregelen genomen, volgens de richtlijnen van het RIVM. ik ben vanaf heden weer open. Als u klachten heeft geen afspraak maken. Als u een afspraak gemaakt heeft en u heeft later klachten , dan graag afzeggen. U kunt ervan op aan , dat ik als ik klachten heb, niet werk. Ik heb beschermplexie, net zoals de winkels ook hebben.

Regelmatig worden afspraken op het laatste moment afgezegd. Of worden afspraken niet nagekomen,na herinnering. Het is dan niet meer mogelijk een ander op het door u geplande tijdstip te laten komen.  Dringend wil ik verzoeken,indien u niet kunt, dit tijdig te laten weten, liefst een week van te voren te verzetten. Online kan dat voor 48 uur, maar liefs eerder, want dan kan ik nog iemand anders plaatsen. Anders ben ik genoodzaakt het in rekening te brengen,   met vriendelijke groet Katja de Brouwer 

Ik ben medische gecertificeerd pedicure. Volg alle richtlijnen zie hierboven. 

Ik neem de tijd om alles uit te leggen en als u vragen heeft, kunt u mij altijd bellen of mailen.  Ik werk vijf dagen in de week, Van maandag tot en met zaterdag.  Als ik vrij ben of in een behandeling ben, neem ik de telefoon niet op, maar bel u later altijd terug. Ik blijf altijd gewoon aanwezig om u telefonische of via de mail te beantwoorden.

Maandags tm donderdags van tien tm 18 uur, vrijdags van 12 tm 19 uur en zaterdags v tien tm 17 uur, af en toe wel dagje vrij, maar ik reageer altijd op een later tijdstip. Als het online niet lukt om afspraak te maken, kunt u mij altijd appen, kan ik u op reservelijst zetten, want het loopt heel vaak toch anders, er kan een plekje vrij komen.

 

Openingstijden:

maandag     10.00 - 18.00 
dinsdag    10.00 - 18.00 woensdag    10.00 - 18.00 donderdag   10.00 - 18.00 vrijdag     12.00 - 19.00
zaterdag 10.00 - 17.00

dit is mijn kamer C-26 rechts van de lift en een na laatste rechts op tweede etage